Cloud 9

Cloud9 on Pohjois-Amerikkalainen League of Legends-peliin erikoistunut pelitiimi, joka kilpailee Pohjois-Amerikan League of Legends mestaruusliigassa. Joukkue tunnetaan kahden kauden mestaruudestaan, sekä kahdeksanneksi sijoittumisesta Season 3 Wolrd Championship-turnauksessa. Joukkue kilpailee myös käyttäen nimeä Cloud9 G2A, sillä G2A.com on yksi tiimin suurimpia sponsoreita.

Tiimiin kuuluu tällä hetkellä viisi pelaajaa, ja kaikki joukkueen jäsenet ovat olleet tunnettuja nimiä pelimaailmassa jo pitkään. Kolme jäsentä tulee Yhdysvalloista, yksi Kiinasta ja yksi Tanskasta. Online- pelaaminen on kasvanut lajina paljon viime vuosina, eikä monille pelaajille kyse ole enää pelkästä harrastuksesta, sillä turnauksien palkkiot ovat kohonneet varsin tuntuviksi.
Lisäksi turnauksista lyödään myös paljon vetoa. Monet netin suosituimmista vedonlyöntisivustoista tarjoaa kertoimia peleille tarjoavat ja vedonlyönnille on myös omistettu monia foorumeita. Foorumeilta löytää analyyseja, veikkauksia ja joskus myös sisäpiirin tietoa peleistä, joten vedonlyöjien kannattaa ehdottomasti seurata alan foorumeita aktiivisesti.
League of Legends on ilmaiseksi verkossa pelattava massiivinen moninpeli. Tämän reaaliaikaisen strategiapelin julkaisi Riot Games vuonna 2012, ja peli on saatavilla tietokoneiden lisäksi myös iOS- sekä Android-laitteille.

League of Legendsissa pelaaja komentaa erikoiskyvyillä varustettua hahmoaan taistelussa muita pelaajia, tai tietokoneen ohjastamia vihollisia vastaan. Pelin tavoitteena on vihollisen tukikohdan valtaaminen ja sen ”Nexukseksi” kutsutun sydämen tuhoaminen. Pelin alkaessa pelihahmo on vielä varsn heikko, mutta mitä enemmän peliä pelaa ja mitä enemmän tavaroita pelissä kerää, sitä vahvemmaksi hahmo ajan kanssa kehittyy.