Team Dignitas

Iso-Britanniassa majapaikkaa pitävä Team Dignitas kuuluu elektronisen kilpapelaamisen ehdottomaan eliittiin. Vuonna 2003 perustettu klaani muodostettiin alunperin kahdesta erinomaiselta Battlefield 1942 -joukkueesta. Klaanin toiminta perustuu pelaamisen lisäksi myös vahvaan liiketoimintaan.

Dignitasilla on suuri määrä yhteistyökumppaneita: mm. Intel, Twitch ja Creative kuuluvat yhteistyörinkiin, jonka avulla Dignitas pystyy kasvattamaan toimintaansa ja suosiotaan. Dignitasin pelaajat osallistuvat peräti yhdeksän eri pelin turnaukseen: yleensä klaanit osallistuvat joko first-person shooter-, MOBA- tai MMORPG-turnauksiin, mutta Dignitasin pelaajat ottavat osaa myös FIFA-, Forza- ja Need for Speed -pelien turnauksiin.

Maailman rankingissa Dignitas sijoittuu viidenneksi ja EU-listalla neljänneksi CS: Global Offensive -pelissä. Joukkue muodostuu tanskalaisista pitkän linjan veteraaneista, jotka ottavat osaa kaikkiin pelin suurimpiin tapahtumiin ympäri Eurooppaa. League of Legends -pelissä Dignitas kuuluu Pohjois-Amerikan kekkereissä ehdottomaan huippuun. Myös klaanin ammattimaisuus yritysperspektiivistä on todella vaikuttavaa, sillä Dignitasin suurimmat kilpailijat eivät ole klaanin kanssa samalla tasolla organisaation johtamisessa. Tästä todisteena löytyvät vaikuttavat yhteistyökumppanit.